HOUSE OF GLAM

F.A.Q.

MEEST GESTELDE VRAGEN

TEETH WHITENING

Nee, bij House Of Glam maken wij gebruik van non-peroxide bleekgels die het gebit niet aantast. De behandelingen bij ons zijn dus niet schadelijk!

Tijdens de afspraak of een gratis consult bepalen wij de huidige tandkleur waarna wij ook op basis van het gewenste resultaat kunnen adviseren over de benodigde hoeveelheid sessies. Wij raden minimaal 3 sessies aan (binnen 1 afspraak) voor goed zichtbaar resultaat. De meest gekozen behandeling is bij ons de Diamond Treatment (5 x 20 min).

Bij een gezond gebit (bijv geen ontstoken tandvlees of beschadigd tandglazuur) is de behandeling volledig pijnloos! 

Na de behandeling informeren wij over de nazorg die bestaat uit een beperkt dieet die voor max 24 uur geldt. Volg deze instructies nauwkeurig voor het beste resultaat!

Wegens onze uitstekende werkwijze en kwaliteit van de producten zijn de resultaten bij ons langdurig en direct zichtbaar! Het resultaat is bij een gunstig eet/leefpatroon en goed onderhoud gemiddeld minimaal 6-9 maanden goed zichtbaar, waarna het witte resultaat langzaam vermindert. 

Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en/of rookt u sigaretten? Dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Regelmatig bijhouden met 1-3 sessies raden wij daarom sterk aan. 

Omdat wij bij House Of Glam met een peroxidevrije gel werken is de behandeling veilig en kan deze zonder problemen vaker worden uitgevoerd. 

Wij werken met losse sessies van 20 minuten. Voor goed zichtbaar resultaat zijn er in de meeste gevallen minimaal 3 sessies nodig. Bij House Of Glam kunnen meerdere sessies binnen 1 afspraak worden gedaan. Dit raden wij voor mooi resultaat ook sterk aan!

Nee, onze bleeklampen zijn 100% veilig.

Ja! Ook op kunstmatige delen vormt er aanslag. Tijdens onze bleekbehandelingen worden deze verwijderd waardoor de tanden als het ware worden “schoongemaakt”. Hierdoor zullen deze ook witter ogen dan voor de behandeling. Houd alleen wel rekening met het feit dat facings, vullingen en kronen niet witter kunnen worden dan de kleur die de tandarts tijdens het plaatsen heeft gebruikt.

Wij raden tanden bleken bij zwangerschappen van minder dan 5 maanden af. Ondanks meerdere wetenschappelijke onderzoeken is er nooit aangetoond dat het bleken tijdens een zwangerschap kan leiden tot nadelige gevolgen, maar voor alle zekerheid wordt er aangeraden om tot 5 maanden geen bleekbehandeling te ondergaan. Na 5 maanden kan er zonder enige risico’s worden gebleekt.

Bij House Of Glam bleken wij vanaf 16 jaar. Dit omdat het bleken van tanden alleen nut heeft bij een volgroeid (blijvend) gebit.

FILLERS

Bij HOG werken wij met de Hyaluron Pen die op een hoge druk werkt waarbij hyaluronzuur zonder het gebruik van naalden naar binnen gesluisd door middel van een multishot systeem. Op deze manier verspreidt het hyaluronzuur zich mooi en gelijkmatig over de behandelde zone.

Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met het gevoel van een tikje van en een elastiekje. De meeste klanten ervaren dit als pijnloos en in enkele gevallen licht gevoelig.

De fillers waarmee wij werken wordt gemiddeld na pas 6 tot 9 maanden volledig afgebroken door het lichaam. Bij de eerste keer zal het lichaam de filler sneller afbreken waardoor opvullen eerder nodig zal zijn. Bij newbies blijft de filler gemiddeld 4-6 maanden zitten.

In de meeste gevallen is 1.0 ML per behandeling voldoende om het gewenste resultaat te creëren. Bij klanten die voor een iets extremere look willen gaan bieden wij ook 1.5 ML aan. Vooral bij beginners raden wij sterk af om minder dan 1.0 ML te nemen, omdat het lichaam de filler bij de eerste paar behandelingen het snelst afbreekt, waardoor het resultaat dus sneller vermindert. Tijdens de afspraak wordt er samen met de klant op basis van het gewenste resultaat en meerdere factoren besproken welke hoeveelheid filler het meest geschikt zal zijn.

Momenteel bieden wij alleen fillers voor de lippen, neus-lippenplooi en voorhoofdrimpels aan. (zijn extra toevoegingen naast lippen)

Bij HOG behandelen wij voor de fillerbehandelingen alleen klanten vanaf 18+ jaar. Tijdens de afspraak zal er een ID-check worden uitgevoerd om dit te bevestigen. Neem dus je ID mee bij een afspraak voor fillers!

Bij HOG werken wij momenteel met de Gana Ha type B filler voor alle lipbehandelingen. Deze cross-link filler wordt door vele artsen gebruikt en zorgt voor een langdurig resultaat met mooi volume voor de perfecte look!

TOOTH CRYSTAL

Nee, de behandeling is volledig pijnloos.

Bij HOG plaatsen wij de tandkristallen op dezelfde manier als een beugel. Hierbij maken wij zonder boren gebruik van een tandheelkundige etsgel en een speciale bonding (lijm). De tand en het tandglazuur worden hierbij niet aangetast.

Jazeker,  door de manier van plaatsing kan de tandkristal makkelijk worden verwijderd.

Ja, je kunt gewoon eten, drinken met een tandkristal. Ook tandenpoetsen is geen enkel probleem.

Dit is afhankelijk van de structuur van uw tanden en de drink- en eetgewoontes, maar ook de zuurgraad van het speeksel speelt mee. Gemiddeld kan een kristal maanden tot wel een jaar blijven zitten.