HOUSE OF GLAM

FILLERS

FILLERS

Met de Hyaluron Pen (fillers zonder naald) kunnen meerdere zones aangepakt worden, perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels. Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de huid soepel en elastisch houdt. in de loop der jaren neemt deze stof af waardoor de lippen smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Ook hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken.

Tijdelijke fillers met hyaluronzuur herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Door dit in hele kleine hoeveelheden en sterk verdund in de huid in te brengen wordt de huid weer strakker en de lippen voller.

Doordat de Hyaluron Pen op een hoge druk werkt wordt het hyaluronzuur zonder het gebruik van naalden naar binnen gesluisd door middel van een multishot systeem. Op deze manier verspreidt het hyaluronzuur zich mooi en gelijkmatig over de behandelde zone. Bij House Of Glam werken wij uitsluitend met tijdelijke fillers van hoog kwaliteit, op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt om op een natuurlijke en veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie vollere lippen te krijgen! Bij House Of Glam vullen wij op met 0.5 ML (niet geschikt voor beginners!) , 1.0 ML of 1.5 ML. Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen en lippen opgevuld. Na 10 tot 14 dagen is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn.

FILLERS

Filler met de Hyaluron Pen blijft gemiddeld 6-8 maanden zichtbaar bij rimpels en gemiddeld 4-6 maanden zichtbaar bij opvulling van lippen. Doordat we volume opbouwen zal de filler telkens langer zichtbaar blijven. Wij raden hierom sterk aan om regelmatig op te vullen. 

Op basis van wat jouw wensen zijn voor het resultaat, adviseren wij tijdens de afspraak over de aanbevolen hoeveelheid fillers. We bespreken samen al jouw wensen, en het gewenste (realistische) eindresultaat, om jouw droomlook te creëren!

Advies Nodig?

Heb je nog vragen of wil je graag advies?
Neem dan contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!

Bij HOUSE OF GLAM maken wij gebruik van een Hyaluron pen die door middel van druk in de pen en met uiterste precisie de filler in de bovenste lagen “injecteert”.

Doordat de filler zeer gelijkmatig wordt verdeeld hoeft er minder tot niet gemasseerd te worden en onstaan er daardoor geen ophopingen met filler. Ook is het resultaat in tegenstelling tot bij fillers met naald een stuk natuurlijker en ontstaat er niet snel een “ducky” lip look. Daarnaast is de behandeling over het algemeen bij de meeste klanten bijna pijnloos!
 
Bij HOG maken wij momenteel gebruik van de hyaluronzuur filler GANA HA Type B. Deze volumineuze filler is van zeer hoog kwaliteit en zorgt voor prachtige & langdurige resultaten!
 
Bij beginners blijft de filler ongeveer 3-6 maanden zitten, en zodra er meerdere keren is opgevuld ongeveer 6-9 maanden. Je lichaam zal de eerste paar behandelingen namelijk nog moeten wennen aan de filler en zal daarom de filler de eerste periode wat sneller afbreken. Boek dus op tijd je opvulafspraken om een goed laagje filler te creëeren voor betere en langdurige resultaten!
 
Helaas zijn er toch veel mensen die ervoor kiezen de hyaluronpen zonder enige voorkennis in huis te nemen voor persoonlijk gebruik. Bij het gebruik van de pen zonder de juiste kennis zijn er helaas meerdere gevallen geweest waarbij het mis is gegaan met als resultaat een “botched” look. Bij HOG zijn wij professioneel opgeleid incl. certificaat en werken wij uitsluitend op een veilige, zo pijnloos mogelijke manier om prachtige resultaten te creëeren!
 
Bij HOUSE OF GLAM behandelen wij alleen vanaf 18+ jaar.
 
De meest voorkomende bijwerkingen zijn kleine bultjes (wondjes van de “injecties”), in enkele gevallen een dag na de behandeling blauwe plekjes, en lichte zwellingen. Deze bijwerkingen zijn volkomen normaal en trekken binnen enkele (circa 3/4) dagen vanzelf weg.
 
Jazeker! Aangezien er met dezelfde soorten hyaluronzuurfiller wordt gewerkt is het geen probleem om bij HOG op te vullen. Wel raden wij aan minimaal 3 weken tussen de behandelingen te laten zitten wegens het helingsproces.
 
Bij beginners wordt ivm de snellere afbraak zelfs afgeraden om met minder dan 1 ML op te vullen tijdens de eerste paarbehandelingen. Doordat de zwelling weg zal trekken en de eerste periode een groot deel van de filler sneller zal worden opgelost, blijft er weinig van de filler en het resultaat over als er minder dan 1 ML filler wordt gebruikt. Vergeet ook niet dat de filler wordt verdeeld over de gehele behandelzone! Kies voor de eerste paar afspraken dus voor 1.0 / 1.5 of 2.0 ML om de gewilde resultaten te behalen.
 

De behandeling doet over het algemeen zeer weinig tot geen pijn waardoor verdoving niet noodzakelijk is. Mocht je een zeer lage pijngrens hebben en toch verdoofd willen worden kun je dat bij het boeken van je afspraak aangeven en zal er dan gebruik worden gemaakt van een verdovingszalfje.